Bine ati venit! Telefon: 031 434 44 84
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte |
-Ciorba de cartofi dreasa cu ou ; - Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza ; |
- Mar
- Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai + tartine cu branza Almette |
-Supa de rosii cu galusti ;
-Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde ; |
-Banana
- Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere |
- Ciorba de vacuta ; -Mancare de spanac cu piept de pui;
|
- Kiwi
- Prajitura Negresa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca de Praga ; |
-Budinca de macaroane;
- Perisoare de pui in sos tomat;
|
- Para
- Placinta cu mere |
VINERI |
- Lapte cu fulgi de porumb |
-Ostropel de pui; |
-Compot Asortat
- Prajitura Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Fulgi de porumb cu lapte; |
- Bors Moldovenesc;
- Orez Sarbesc cu carne de pui si salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
-Supa de vita;
Mancare de fasole verde cu carne de vita; |
-ora 10: Portocala
- ora 16 : Gris cu lapte |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si sunca Sisi |
- Ciorba taraneasca dreasa cu ou; -Friptura de curcan cu sote de mazare si morcovi Baby;
|
- Banana
- Prajitura cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca Sissi |
|
- Mar
- Iaurt cu biscuiti |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Kiwi
- Briosa |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Cereale cu lapte; |
- Ciorba de legume dreasa cu smantana;
-Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de pui cu taitei;
Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
-ora 10: Portocala
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si gem; |
- Ciorba de vacuta; -Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca Sissi |
|
- Banana
- Cozonac |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Mar
- Prajitura cu visine |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Fulgi de porumb cu lapte; |
- Ciorba taraneasca;
- Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura Negresa |
MARTI |
Ceai +tartine unt si cascaval; |
-Supa de rosii cu galusti;
-Crochete de peste cu Broccoli; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si miere; |
- Ciorba a la Grec; - Mancare de fasole verde cu carne de vita;
|
- Kiwi
- Tort de biscuiti
|
JOI |
Ceai + tartine cu branza Almette |
|
- Banana
-Gris cu lapte |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem |
|
- Mar
- Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu fulgi de porumb; |
- Ciorba de cartofi;
- Mancare de mazare cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
-Supa de pui cu fidea;
- Ghiveci de legume cu piept de curcan; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
; |
ZI LIBERĂ |
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca de Praga |
|
- Kiwi
- Banana |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Mar
- Prajitura cu Nescuik |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu fulgi de porumb; |
- Ciorba de perisoare;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura cu caise |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de rosii cu galusti;
-Ficatei de pui la cuptor cu orez sarbesc si salata de sfecla; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Budinca de macaroane; - Ostropel de pui;
|
- Banana
-Briosa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca de pui |
|
- Portocala
- Cozonac |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem |
|
- Compot asortat
- Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu lapte; |
- Bors Moldovenesc;
- Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de pui cu paste Alfabet;
- Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si gem; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Mancare de mazare cu piept de pui;
|
- Mar
- Prajitura Barni
|
JOI |
|
ZI LIBERA |
|
VINERI |
- |
ZI LIBERA |
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu cereale; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Mamaliguta cu branza si smantana;
- Mancare de masline cu piept de pui; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Supa de pui cu fidea; - Friptura de curcan cu cartofi natur si salata de varza;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi |
- Ciorba a la grec; -Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- Struguri
- Taitei cu lapte |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem; |
-Ciorba de cartofi;
- Crochete de peste cu Broccoli; |
- Salata de fructe
- Banana |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu cereale; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt muschi File ; |
- Ciorba de curcan dreasa cu ou;
- Ficatei de pui cu cartofi natur si salata de varza rosie; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Fidea cu lapte |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si gem; |
-Budinca de macaroane; - Perisoare din piept de pui cu sos;
|
- Banana
- Mar cu biscuiti
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si cascaval ; |
-Supa de rosii cu galusti; -Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane; |
- Mar - Placinta cu branza |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere; |
-Supa de pui cu paste Alfabet; - Tocanita de cartofi; |
-Compot asortat
- Banana |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana ;
- Ficatei de pui cu orez sarbesc si salata de varza ; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa cu galusti;
-Rulada cu carne( porc+vita) + legume mexicane; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu +tartine cu unt si miere; |
- Ciorba a la grec - Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli;
|
-Para
- Briosa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi |
- Mamaliguta cu branza si smantana ; -Ciulama de pui ; |
-Banana - Paste cu lapte |
VINERI |
- Lapte +tartine cu unt si gem; |
-Ciorba taraneasca dreasa cu ou; - Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- Mar
- Prajitura Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu fulgi de porumb ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou ;
- Spaghete Bolognese; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu Nescuik |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
- Ciorba de salata dreasa cu ou;
-Ghiveci de legume cu piept de pui; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+tartine cu unt si sunca de Praga; |
- Supa de rosii cu paste Alfabet ; - Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI |
|
ZI LIBERA |
|
VINERI |
- Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Supa de legume; - Papricas cu carne de pui; |
- Mar
- Trigoane cu branza dulce |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Bors Moldovenesc
-Orez cu piept de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de mazare cu carne de pui; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Placinta cu dovleac |
MIERCURI |
Lapte + tartine cu unt si miere; |
- Supa de vacuta cu taitei ; - Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
-Prune
- Chec
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si muschi File ; |
-Mamaliguta cu branza si smantana ; - Mancare de masline cu piept de pui |
- Banana
- Iaurt cu biscuiti ; |
VINERI |
- Lapte+ tartine cu unt si branza Telemea; |
- Supa de pui cu fidea; - Tocanita de cartofi cu carne de porc; |
- Mar
- Negresa |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Fulgi de porumb cu lapte ; |
- Ciorba de legume;
- Spaghete Bolognese; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Supa de vita cu paste Alfabet;
- Ficatei de pui cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca de Praga; |
-Macaroane cu branza si smantana; - Ostropel cu piept de pui;
|
-Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval ; |
-Supa de pui ; - Papricas cu piept de pui |
- Para
-Placinta cu branza ; |
VINERI |
- Lapte+ tartine cu unt si gem; |
- Ciorba taraneasca; - Friptura de curcan+cartofi natur si salata varza |
- Mar
- Prajitura cu Nescuik |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Mancare de fasole verde cu carne de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- mamaliguta cu branza si smantana ; - mancare de praz cu masline si carne de curcan; |
-ora 10: Banana
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca Sisi; |
- Ciorba de salata dreasa cu smantana si ou; -Cotlet de porc la cuptor cu orez sarbesc si salata de varza;
|
- Kiwi
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza Almette; |
- Supa de vita cu taitei; - Ardei umpluti ( vita +porc);; |
- Para - Cozonac
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si gem; |
- Supa de rosii cu fidea; - Tocanita de legume cu carne de pui ; |
- Mar - Budinca de gris |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Fulgi de porumb cu lapte ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Spaghete Bolognese cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Telemea; |
- Ciorba de vacuta; - cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Banana |
MIERCURI |
Lapte + tartine cu sunca de curcan Sisi; |
- Supa cu galusti; - Mancare de mazare cu carne de pui;
|
- Banana
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
- Mamaliguta cu branza si smantana; - Perisoare de pui in sos tomat; |
- Pomelo - Cozonac
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si gem |
- Ciorba de legume - Mancare de spanac cu omleta |
- Compot asortat - Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Pilaf cu piept de pui+ salata de varza ; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Supa de rosii cu taitei; - Friptura de curcan la cuptor cu Broccoli; |
-ora 10: Kiwi
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si muschi File; |
- Ciorba a la Grec; - Cotlet de porc la cuptor la cuptor cu legume mexicane;
|
- Ananas
- Briosa
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza Almette; |
-Budinca de macaroane; - Ostropel de pui; |
- Banana - Chec
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de dovlecei - Mancare de cartofi cu carne de vita + salata asortata |
- Mar - Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Fulgi de porumb cu lapte ; |
-Bors Moldovenesc; - Papricas cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
- Supa de vita cu paste Alfabet; - Ficatei de pui cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Citronada de lamaie
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu muschi File; |
- Ciorba de pui; - Pulpe de pui cu orez+salata de varza rosie;
|
- Struguri
- Corn cu rahat
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
-Mamaliguta cu branza si smantana; -Perisoare in sos tomat; |
- Banana - Prajitura cu mere
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de loboda - Tocanita de cartofi cu piept de pui |
- Mar - Paste cu lapte
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Ghiveci de legume cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Ciorba a la Grec; - Cotlet de porc la cuptor cu cartofi natur+ salata de varza; |
-ora 10: Banana
- ora 16 : Briosa |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca de curcan Sisi; |
- Supa cu galusti; - Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Kiwi
- Iaurt cu biscuiti
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
- Ciorba de vacuta; - Cus-cus cu carne de vitel; |
- Grepfruit rosu - Placinta cu branza
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de dovlecei - Orez sarbesc cu carne de pui |
- Mar - Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Pilaf cu carne de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu fructe |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Telemea; |
-Macaroane cu branza; - Mancare de masline cu piept de pui; |
-ora 10: Kiwi
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca si ardei capia; |
-Ciorba de vacuta; - Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si miere; |
- Supa de legume; - Rulada de carne( vita + porc) + sote de fasole verde; |
- Pomelo - Budinca de gris
|
VINERI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval |
- Supa de pui -Iahnie de fasole + salata de sfecla rosie |
- Banana - Corn cu rahat
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu ou; - Orez sarbesc cu piept de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Negresa |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Supa de legume cu taitei ; - Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane |
-ora 10: Banana
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si sunca de pui ; |
-Ciorba a la grec; - Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Portocala
- Prajitura cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza si marar ; |
- Ciorba de perisoare; -Mancare de fasole verde cu carne de pui; |
- Kiwi - Corn cu rahat
|
VINERI |
Lapte cu unt si gem |
-Ciorba de cartofi dreasa cu smantana; -Spaghete cu piept de pui |
- Mar - Prajitura Cartof tavalit prin nuca de cocos
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
Programul alimentar este diversificat conceput in colaborare cu medical pediatru si cuprinde: mic dejun, gustare, pranz, gustarea de dupa-amiaza (mancarea este gatita zilnic in bucataria proprie).
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
-Bors Moldovenesc; - Papricas de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu fructe |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si branza de vaci; |
- Supa de rosii cu galusti; - cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Banana
- ora 16 : iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu unt si muschi File ; |
- Ciorba de pui ; - Ficatei cu orez sarbesc+ salata de varza;
|
- Portocala
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval ; |
- Supa de legume cu taitei -Tocanita de cartofi cu piept de pui+salata de ardei copti; |
- Mandarina - Gris cu lapte
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- ciorba a la grec; -pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane; |
- Mar - Barni
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte |
-Ciorba de cartofi dreasa cu ou ; - Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza ; |
- Mar
- Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai + tartine cu branza Almette |
-Supa de rosii cu galusti ;
-Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde ; |
-Banana
- Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere |
- Ciorba de vacuta ; -Mancare de spanac cu piept de pui;
|
- Kiwi
- Prajitura Negresa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca de Praga ; |
-Budinca de macaroane;
- Perisoare de pui in sos tomat;
|
- Para
- Placinta cu mere |
VINERI |
- Lapte cu fulgi de porumb |
-Ostropel de pui; |
-Compot Asortat
- Prajitura Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Fulgi de porumb cu lapte; |
- Bors Moldovenesc;
- Orez Sarbesc cu carne de pui si salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
-Supa de vita;
Mancare de fasole verde cu carne de vita; |
-ora 10: Portocala
- ora 16 : Gris cu lapte |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si sunca Sisi |
- Ciorba taraneasca dreasa cu ou; -Friptura de curcan cu sote de mazare si morcovi Baby;
|
- Banana
- Prajitura cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca Sissi |
|
- Mar
- Iaurt cu biscuiti |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Kiwi
- Briosa |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Cereale cu lapte; |
- Ciorba de legume dreasa cu smantana;
-Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de pui cu taitei;
Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
-ora 10: Portocala
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si gem; |
- Ciorba de vacuta; -Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca Sissi |
|
- Banana
- Cozonac |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Mar
- Prajitura cu visine |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
- Fulgi de porumb cu lapte; |
- Ciorba taraneasca;
- Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura Negresa |
MARTI |
Ceai +tartine unt si cascaval; |
-Supa de rosii cu galusti;
-Crochete de peste cu Broccoli; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si miere; |
- Ciorba a la Grec; - Mancare de fasole verde cu carne de vita;
|
- Kiwi
- Tort de biscuiti
|
JOI |
Ceai + tartine cu branza Almette |
|
- Banana
-Gris cu lapte |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem |
|
- Mar
- Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu fulgi de porumb; |
- Ciorba de cartofi;
- Mancare de mazare cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
-Supa de pui cu fidea;
- Ghiveci de legume cu piept de curcan; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
; |
ZI LIBERĂ |
|
JOI |
Ceai + tartine cu sunca de Praga |
|
- Kiwi
- Banana |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere |
|
- Mar
- Prajitura cu Nescuik |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu fulgi de porumb; |
- Ciorba de perisoare;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura cu caise |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de rosii cu galusti;
-Ficatei de pui la cuptor cu orez sarbesc si salata de sfecla; |
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Budinca de macaroane; - Ostropel de pui;
|
- Banana
-Briosa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca de pui |
|
- Portocala
- Cozonac |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem |
|
- Compot asortat
- Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Cereale cu lapte; |
- Bors Moldovenesc;
- Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 16 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa de pui cu paste Alfabet;
- Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si gem; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Mancare de mazare cu piept de pui;
|
- Mar
- Prajitura Barni
|
JOI |
|
ZI LIBERA |
|
VINERI |
- |
ZI LIBERA |
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu cereale; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Spaghete cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Mamaliguta cu branza si smantana;
- Mancare de masline cu piept de pui; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Supa de pui cu fidea; - Friptura de curcan cu cartofi natur si salata de varza;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi |
- Ciorba a la grec; -Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- Struguri
- Taitei cu lapte |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si gem; |
-Ciorba de cartofi;
- Crochete de peste cu Broccoli; |
- Salata de fructe
- Banana |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu cereale; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt muschi File ; |
- Ciorba de curcan dreasa cu ou;
- Ficatei de pui cu cartofi natur si salata de varza rosie; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Fidea cu lapte |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si gem; |
-Budinca de macaroane; - Perisoare din piept de pui cu sos;
|
- Banana
- Mar cu biscuiti
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si cascaval ; |
-Supa de rosii cu galusti; -Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane; |
- Mar - Placinta cu branza |
VINERI |
-Lapte +tartine cu unt si miere; |
-Supa de pui cu paste Alfabet; - Tocanita de cartofi; |
-Compot asortat
- Banana |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana ;
- Ficatei de pui cu orez sarbesc si salata de varza ; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
-Supa cu galusti;
-Rulada cu carne( porc+vita) + legume mexicane; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu +tartine cu unt si miere; |
- Ciorba a la grec - Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli;
|
-Para
- Briosa
|
JOI |
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi |
- Mamaliguta cu branza si smantana ; -Ciulama de pui ; |
-Banana - Paste cu lapte |
VINERI |
- Lapte +tartine cu unt si gem; |
-Ciorba taraneasca dreasa cu ou; - Mancare de fasole verde cu piept de pui; |
- Mar
- Prajitura Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Lapte cu fulgi de porumb ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou ;
- Spaghete Bolognese; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu Nescuik |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
- Ciorba de salata dreasa cu ou;
-Ghiveci de legume cu piept de pui; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+tartine cu unt si sunca de Praga; |
- Supa de rosii cu paste Alfabet ; - Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI |
|
ZI LIBERA |
|
VINERI |
- Lapte +tartine cu unt si miere; |
- Supa de legume; - Papricas cu carne de pui; |
- Mar
- Trigoane cu branza dulce |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Bors Moldovenesc
-Orez cu piept de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de mazare cu carne de pui; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Placinta cu dovleac |
MIERCURI |
Lapte + tartine cu unt si miere; |
- Supa de vacuta cu taitei ; - Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
-Prune
- Chec
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si muschi File ; |
-Mamaliguta cu branza si smantana ; - Mancare de masline cu piept de pui |
- Banana
- Iaurt cu biscuiti ; |
VINERI |
- Lapte+ tartine cu unt si branza Telemea; |
- Supa de pui cu fidea; - Tocanita de cartofi cu carne de porc; |
- Mar
- Negresa |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Fulgi de porumb cu lapte ; |
- Ciorba de legume;
- Spaghete Bolognese; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Supa de vita cu paste Alfabet;
- Ficatei de pui cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca de Praga; |
-Macaroane cu branza si smantana; - Ostropel cu piept de pui;
|
-Banana
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval ; |
-Supa de pui ; - Papricas cu piept de pui |
- Para
-Placinta cu branza ; |
VINERI |
- Lapte+ tartine cu unt si gem; |
- Ciorba taraneasca; - Friptura de curcan+cartofi natur si salata varza |
- Mar
- Prajitura cu Nescuik |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Mancare de fasole verde cu carne de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- mamaliguta cu branza si smantana ; - mancare de praz cu masline si carne de curcan; |
-ora 10: Banana
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca Sisi; |
- Ciorba de salata dreasa cu smantana si ou; -Cotlet de porc la cuptor cu orez sarbesc si salata de varza;
|
- Kiwi
- Placinta cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza Almette; |
- Supa de vita cu taitei; - Ardei umpluti ( vita +porc);; |
- Para - Cozonac
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si gem; |
- Supa de rosii cu fidea; - Tocanita de legume cu carne de pui ; |
- Mar - Budinca de gris |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Fulgi de porumb cu lapte ; |
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou; - Spaghete Bolognese cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Telemea; |
- Ciorba de vacuta; - cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Para
- ora 16 : Banana |
MIERCURI |
Lapte + tartine cu sunca de curcan Sisi; |
- Supa cu galusti; - Mancare de mazare cu carne de pui;
|
- Banana
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
- Mamaliguta cu branza si smantana; - Perisoare de pui in sos tomat; |
- Pomelo - Cozonac
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si gem |
- Ciorba de legume - Mancare de spanac cu omleta |
- Compot asortat - Barni |
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Pilaf cu piept de pui+ salata de varza ; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu ananas |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Supa de rosii cu taitei; - Friptura de curcan la cuptor cu Broccoli; |
-ora 10: Kiwi
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si muschi File; |
- Ciorba a la Grec; - Cotlet de porc la cuptor la cuptor cu legume mexicane;
|
- Ananas
- Briosa
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza Almette; |
-Budinca de macaroane; - Ostropel de pui; |
- Banana - Chec
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de dovlecei - Mancare de cartofi cu carne de vita + salata asortata |
- Mar - Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
-Fulgi de porumb cu lapte ; |
-Bors Moldovenesc; - Papricas cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu visine |
MARTI |
Ceai +tartine cu pasta de ou; |
- Supa de vita cu paste Alfabet; - Ficatei de pui cu sote de fasole verde; |
-ora 10: Citronada de lamaie
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu muschi File; |
- Ciorba de pui; - Pulpe de pui cu orez+salata de varza rosie;
|
- Struguri
- Corn cu rahat
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
-Mamaliguta cu branza si smantana; -Perisoare in sos tomat; |
- Banana - Prajitura cu mere
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de loboda - Tocanita de cartofi cu piept de pui |
- Mar - Paste cu lapte
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Ghiveci de legume cu piept de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu piersici |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Almette; |
- Ciorba a la Grec; - Cotlet de porc la cuptor cu cartofi natur+ salata de varza; |
-ora 10: Banana
- ora 16 : Briosa |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca de curcan Sisi; |
- Supa cu galusti; - Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Kiwi
- Iaurt cu biscuiti
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si cascaval; |
- Ciorba de vacuta; - Cus-cus cu carne de vitel; |
- Grepfruit rosu - Placinta cu branza
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- Ciorba de dovlecei - Orez sarbesc cu carne de pui |
- Mar - Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de legume dreasa cu ou; - Pilaf cu carne de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu fructe |
MARTI |
Ceai +tartine cu branza Telemea; |
-Macaroane cu branza; - Mancare de masline cu piept de pui; |
-ora 10: Kiwi
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca si ardei capia; |
-Ciorba de vacuta; - Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI |
Ceai+tartine cu unt si miere; |
- Supa de legume; - Rulada de carne( vita + porc) + sote de fasole verde; |
- Pomelo - Budinca de gris
|
VINERI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval |
- Supa de pui -Iahnie de fasole + salata de sfecla rosie |
- Banana - Corn cu rahat
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
- Ciorba de dovlecei dreasa cu ou; - Orez sarbesc cu piept de pui+salata de varza; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Negresa |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval; |
- Supa de legume cu taitei ; - Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane |
-ora 10: Banana
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si sunca de pui ; |
-Ciorba a la grec; - Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Portocala
- Prajitura cu mere
|
JOI |
Ceai+tartine cu branza si marar ; |
- Ciorba de perisoare; -Mancare de fasole verde cu carne de pui; |
- Kiwi - Corn cu rahat
|
VINERI |
Lapte cu unt si gem |
-Ciorba de cartofi dreasa cu smantana; -Spaghete cu piept de pui |
- Mar - Prajitura Cartof tavalit prin nuca de cocos
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
Programul alimentar este diversificat conceput in colaborare cu medical pediatru si cuprinde: mic dejun, gustare, pranz, gustarea de dupa-amiaza (mancarea este gatita zilnic in bucataria proprie).
|
MIC-DEJUN |
PRANZ |
GUSTARE |
LUNI |
Cereale cu lapte ; |
-Bors Moldovenesc; - Papricas de pui; |
- ora 10 : Mar - ora 12 : Prajitura cu fructe |
MARTI |
Ceai +tartine cu unt si branza de vaci; |
- Supa de rosii cu galusti; - cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Banana
- ora 16 : iaurt cu biscuiti |
MIERCURI |
Lapte cu unt si muschi File ; |
- Ciorba de pui ; - Ficatei cu orez sarbesc+ salata de varza;
|
- Portocala
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI |
Ceai +tartine cu unt si cascaval ; |
- Supa de legume cu taitei -Tocanita de cartofi cu piept de pui+salata de ardei copti; |
- Mandarina - Gris cu lapte
|
VINERI |
Lapte+tartine cu unt si miere |
- ciorba a la grec; -pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane; |
- Mar - Barni
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI